Mobirise

Vendégeink számára legkedvesebb szolgáltató egységek

Éttermek

Veli Zal étterem

Akik a strandolást szeretnék egy kellemes edéddel egybekötmi, kitűnő választás ez az étterem. Csodás kilátás, finom ételek.

Borik Beach Bár- és étterem

Kellemes tengerparti hely, ahol inni és enni is lehet. Esténként hangulatos fénygömbökkel díszítik a partot, a héten többször is élőzenés estek.

Konoba Silvana

Mali Losinj újvárosi részén, az apartmanoktól három perc sétára található ez a családias hangulatú, jó árfekvésű étterem, kiadós adagokkal. 
Cím: Mali Losinj, Losinjskih pomoraca 2.

Konoba Corrado

Mediterrán hangulatú, halfélékre specializálódott étterem az óvárosban. Az apartmanoktól kb. 10-15 perc sétára.
Cím: Mali Losinj, Svete Marije 1.

Balvanida

Aki az étkezést szeretné egybekötni egy tartalmas kirándulással, esetleg fürdőzéssel, annak ajánljuk ezt a gyönyörű környezetben, a Balvanida öbölben elhelyezkedő éttermet. Az éttermet egy kedves család üzemelteti.
Megközelítése autóval 10 perc a lejáratig, onnan pedig egy kb. 2 km-es séta lefelé a hegygerincről.

Pizzeria Draga

Kellemes hangulatú pizzéria az óvárosban. A város egyik legjobb pizzája itt kapható.

Hajós kirándulás

 Amennyiben szeretné Losinj sziget eldugott öbleit, és a környező szigeteket felfedezni, vegyen részt egy egész napos hajókiránduláson. A nagy hajók a városközpont kikötőjében sorakoznak. Nagy a választék, mind hajótípus, szolgáltatás, mind pedig az úticél tekintetében. Mi mégis egy bizonyos Zlatica dva nevű halászhajót” ajánlanánk, vendégeink pozitív tapasztalatai alapján. A hajó fedélzetén a magyar származású "Öcsi-bácsi" igyekszik időnként trombita-játékával szórakoztatni a vendégeket. Szolgálnak fel tízórait, ebédet, desszerteket, italokat, melyekért külön térítést nem kell fizetni, a kirándulás ára tartalmazza.  Az úton résztvevők nagy része találkozott delfinekkel, az „ebédre” halászott kisebb halakkal etetni is lehet őket. Illetve nem utolsó sorban, ez az egyetlen hajó, ahol van alsó kabin, így a nagy meleg elől van hová visszahúzódni. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt nagy élményt biztosít ez a kirándulás!